Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Sibiu - Facultatea de Geografia Turismului

ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Facultatea de Geografia Turismului din Sibiu este o facultate privată, din cadrul Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir" Bucureşti. Facultatea a fost acreditată prin Legea nr. 238 din anul 2002 şi face parte dintr-o reţea de unităţi de învăţământ universitar de prestigiu. Facultatea de Geografia Turismului de la Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" din Sibiu, oferă o alternativă la învăţământul de stat, fiind acreditată pentru această specializare prin Legea nr.238/2002, asigurându-şi totodată un loc cert în sistemul de învăţământ superior.


Cuvinte cheie:
Calculatoare, Bibliotecă, Turism, Conferinte, Comercial, Manuale, Cursuri, Geografie, Specialişti, Lucrări de specialitate, Geografia turismului, Management turistic, Actualizarea de tratate, Caiete de lucrări, Domeniul ştiinţelor geografice, Laboratoare dotate, Materiale de informare, Meteo-climatologie şi hidrologie, Mijloace audio-vizuale, Turism rural si calitatea mediului inconjurator, Turism si dezvoltare regionala, Turism şi protecţia mediului
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Sibiu - Facultatea de Geografia Turismului apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Sibiu - Facultatea de Geografia Turismului!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Uzinei Nr. 1 Bl. 7A Sc. A Ap. 13
  550253  Sibiu
 2. Strada General Gheorghe Magheru Nr. 25
  550185  Sibiu
 3. Strada G-Ral Magheru 33
  550185  Sibiu
 4. Strada 9 Mai Nr. 59
  550201  Sibiu
 5. Strada 9 Mai 7
  550201  Sibiu
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere