Nexus Paintball Sibiu

Nexus Paintball Sibiu
Bungardului Nr. 28
550292 Sibiu - Vasile Aaron
Căsuţa Poştală: 28
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

La Nexus Paintball organizam jocuri de paintball prin care dorim sa promovam acest joc ca activitate recreativa si sportiva . Joaca paintball cu NEXUS PAINTBALL SIBIU si beneficiezi de servicii prestate de o echipa cu peste 10 ani experienta, care iti ofera cele mai bune preturi din oras pentru o gama variata de echipamente (femei/barbati), siguranta cu protectii complete, card de membru paintball, reduceri si campanii de fidelizare. Jocul de echipa este antrenant si necesita efort fizic si mental, coordonare, cooperare si fara discutie, ceva calitati acceptate de grup. Paintball-ul este un joc care reuseste 100% sa te scoata din cotidian si sa te elibereze de stresul adunat într-o saptamîna de munca. Nexus Paintball din Sibiu, avand o experienta in domeniu de peste 11 ani, va ofera echipamente complete de protectie (combinezoane, suspensoare pentru zonele intime, veste piept-spate, manusi, masca) pentru ca jucatorii sa fie in deplina siguranta si distracti sa fie la cote maxime.

 1. Nexus Paintball

Profil lung
Paintball-ul poate fi jucat ca o activitate cu tenta aplicativ militara în teren deschis (padure), pe terenuri organizate strategic si amenajate ca adevarate teatre de razboi sau pe terenuri cu gonflabile unde paintball-ul cunoaste latura sportiva. Acest joc se poate desfasura dupa mai multe scenarii. În general, se formeaza doua echipe care au ca punct de plecare zone diferite din teren(baze). Câstiga echipa care reuseste sa îi markeze pe toti jucatorii echipei adverse, sau cei care reusesc sa captureze un obiectiv (baza adversa, steag, etc) bineinteles, nemarcati de adversari.
Jocul de echipa este antrenant si necesita efort fizic si mental, coordonare, cooperare si fara discutie, ceva calitati acceptate de grup. Paintball-ul este un joc care reuseste 100% sa te scoata din cotidian si sa te elibereze de stresul adunat într-o saptamîna de munca. Nexus Paintball din Sibiu, avand o experienta in domeniu de peste 11 ani, va ofera echipamente complete de protectie (combinezoane, suspensoare pentru zonele intime, veste piept-spate, manusi, masca) pentru ca jucatorii sa fie in deplina siguranta si distracti sa fie la cote maxime.
Eveninentele se pot organiza atat in zonele limitrofe Sibiului cat si oriunde in tara. Nu uitati: Nexus Paintball va ofera cel mai bun pret pentru o doza de adrenalina !
Descriere limbă străină
We, at Nexus Paintball, organize paintball games that we want to promote as a leisure activity and sport.
Cuvinte cheie:
Paintball, Centru de paintball, Timp liber, Airsoft, Bile paintball, Echipament paintball, Sibiu, Aer comprimat paintball, Card membru paintball, Casti paintball, Joc paintball, Magazin echipament paintball sibiu, Paintball sibiu
Localităţi servite
Sibiu si judetul Sibiu
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Nexus Paintball Sibiu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Nexus Paintball Sibiu!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Alina D
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0745611745

0745611745

  Produse

  Paintball
  Paintball Joc de paintball in zonele limitrofe ale Sibiului si nu numai.
  Facebook