Forever Living Sibiu

Forever Living Sibiu
Mihai Viteazul Nr. 31, Ap. 12, Et. 2
550341 Sibiu - Hipodrom
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Alegeti-ne pe noi, pentru a deveni proprietară, /r de afacere. Aveti nevoie de codul urmator de identificare: ID 400-000-381-508 de adresa de mai sus si de numele Ioan Hadar, o adresă de email validă, 25 de euro . Forever Living Products International si companiile afiliate sunt lideri mondiali in domeniul produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de aloe vera, precum si cei mai mari producatori de produse apicole din lume . Gama Forever numara peste 200 de produse si se imbogateste an de an .


Profil lung
Forever Living Products International testeaza produsele si ingredientele sale de-a lungul tuturor etapelor procesului de productie pentru a se asigura ca respecta cele mai inalte standarde de calitate si puritate . Respectarea acestor standarde a adus companiei o serie intreaga de distinctii : certificarea Consiliului Stintific International pentru Aloe Vera, sigla Kosher evreiasca, cea islamica, si certificarea Halal . Totodata produsele sunt avizate de forurile competente din fiecare tara in care exista compania si beneficiaza conform politicilor companiei de garantia restituirii in termen de 30 de zile . Forever Living Products ne pune tuturor la dispozitie o oportunitate prin care ne putem schimba felul de viata, sansa de a trai sanatos consumand si folosind produse de cea mai buna calitate si posibilitatea de a alege cum dorim sa arate viitorul nostru . Fie ca-si doreste un venit suplimentar, colaborand part-time sau un venit nelimitat dintr-o activitate cu norma intreaga, fie ca vrea sa dezvolte o afacere internationala sau doar una locala Planul de Marketing este perfect pentru atingerea telurilor propuse .
Alegerea apartine fiecaruia . Astazi, Forever Living este o companie de succes, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari si cu o prezenta pe piata in peste 157 de tari. Producem si distribuim o gama variata de produse exclusiviste, pentru un stil de viata sanatos, care au la baza cel mai pur dar al naturii - Aloe vera. Oportunitatea de afaceri unica pe care o punem la dispozitia distribuitorilor nostri ii recompenseaza pe toti cei care impartasesc beneficiile produselor cu ceilalti.
Peste 9, 5 milioane de distribuitori din lumea intreaga au descoperit puterea oportunitatii unice pe care le-o pune la dispozitie Forever Living. Milioane de oameni se bucura de un stil de viata mai implinit, mai sanatos si mai prosper datorita unei mici afaceri care a inceput doar cu un vis.
Descriere limbă străină
Founded in 1978 on little more than dreams and hard work, Forever Living is now a multi-billion dollar company, based in Scottsdale, Arizona, that manufactures and sells dozens of wellness and beauty products. People just like you distribute these life-enhancing products, providing you the opportunity to own your own business and secure your financial future with a proven plan. With over nine and a half million distributors in over 157 countries, Forever Living offers the once in a lifetime opportunity of living a healthier, wealthier life.
For years, Rex searched for a way to obtain these two things, but wasn't satisfied with anything he found. So in 1978, he invited 43 people to attend the first Forever Living Products meeting in Tempe, Arizona, where he unveiled a customized plan that would provide him-and anyone else-with better health and financial freedom.
Rex proposed a very simple business idea to his closest family and friends. Offer consumable products to the public that are proven to promote lasting wellness and health-and do it in a personal way. Instead of dumping big bucks into traditional advertising, compensate anyone willing to share these products with their family and friends.
Business life is one that will allow time to do only what you love in life. Choose your Forever Living Products International Distributor right now and become partners. For information write an email to yoanhadar@yahoo.com .
Succes !
Cuvinte cheie:
Suplimente alimentare, Produse apicole, Nutritie, Dieta, Regenerare, Produse pentru igiena, Revitalizare, Produse ingrijire personala, Produse pentru ingrijirea corpului, Bauturi nutritive pe baza de aloe vera, Gama de machiaj sonya colour collection detoxifiere, Infrumusetare ., Produse pentru controlul greutatii corporale, Produse pentru ingrijirea tenului
Limbi străine vorbite
Partenerii Independenti Forever Living Products Deservesc pe Intreg Globul pentru Ca Oricine Sa Aiba Oportunitatea de A Folosii Produsele de Elita , Si A Dezvolta Totodata afaceri de Succes !
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Forever Living Sibiu apare în următoarele categorii:

Cea mai mare oportunitate de afacere din lume !

Cea mai mare oportunitate de afacere din lume.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Forever Living Sibiu!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Ioan Hadar
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0040/753572884

  Desărcări

  Indeplineste-ti visul!
  Indeplineste-ti visul!
  PDF din 15.10.2014 - 6014 KB
  Descarcă fişier

  Firme similare în apropiere

  1. Str.Nicolae Iorga, 52, Complex Cedonia
   550361  Sibiu
  2. Luptei, 25A
   550330  Sibiu
  3. M.Viteazu, Bl.11
   550350  Sibiu
  4. B-Dul. Victoriei, Bl. 29
   550024  Sibiu
  5. Strada Nicolae Balcescu Nr. 24
   550159  Sibiu
  6. Strada Henri Coandă Nr. 8
   550234  Sibiu
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere