Forever Living Products International Sibiu

Forever Living Products International Sibiu
Eroilor, Colt cu Hipodromului
550361 Sibiu
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Pentru a deveni proprietar de afacere trimite mesaj cu încredere oricând la numărul de telefon +40753572884, vă vom îndruma cu cea mai mare răbdare! Forever Living Products International si companiile afiliate sunt lideri mondiali in domeniul produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de aloe vera, precum si cei mai mari producatori de produse apicole din lume . Gama Forever numara peste 200 de produse si se imbogateste an de an .


Profil lung
Profil lung Forever Living Products International testeaza produsele si ingredientele sale de-a lungul tuturor etapelor procesului de productie pentru a se asigura ca respecta cele mai inalte standarde de calitate si puritate . Respectarea acestor standarde a adus companiei o serie intreaga de distinctii : certificarea Consiliului Stintific International pentru Aloe Vera, sigla Kosher evreiasca, cea islamica, si certificarea Halal . Totodata produsele sunt avizate de forurile competente din fiecare tara in care exista compania si beneficiaza conform politicilor companiei de garantia restituirii in termen de 30 de zile . Forever Living Products ne pune tuturor la dispozitie o oportunitate prin care ne putem schimba felul de viata, sansa de a trai sanatos consumand si folosind produse de cea mai buna calitate si posibilitatea de a alege cum dorim sa arate viitorul nostru . Fie ca-si doreste un venit suplimentar, colaborand part-time sau un venit nelimitat dintr-o activitate cu norma intreaga, fie ca vrea sa dezvolte o afacere internationala sau doar una locala Planul de Marketing este perfect pentru atingerea telurilor propuse .
Alegerea apartine fiecaruia . Astazi, Forever Living este o companie de succes, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari si cu o prezenta pe piata in peste 157 de tari. Producem si distribuim o gama variata de produse exclusiviste, pentru un stil de viata sanatos, care au la baza cel mai pur dar al naturii - Aloe vera. Oportunitatea de afaceri unica pe care o punem la dispozitia distribuitorilor nostri ii recompenseaza pe toti cei care impartasesc beneficiile produselor cu ceilalti.
Peste 9, 5 milioane de distribuitori din lumea intreaga au descoperit puterea oportunitatii unice pe care le-o pune la dispozitie Forever Living. Milioane de oameni se bucura de un stil de viata mai implinit, mai sanatos si mai prosper datorita unei mici afaceri care a inceput doar cu un vis.
Descriere limbă străină
Founded in 1978 on little more than dreams and hard work, Forever Living is now a multi-billion dollar company, based in Scottsdale, Arizona, that manufactures and sells dozens of wellness and beauty products. People just like you distribute these life-enhancing products, providing you the opportunity to own your own business and secure your financial future with a proven plan. With over nine and a half million distributors in over 157 countries, Forever Living offers the once in a lifetime opportunity of living a healthier, wealthier life.
For years, Rex searched for a way to obtain these two things, but wasn't satisfied with anything he found. So in 1978, he invited 43 people to attend the first Forever Living Products meeting in Tempe, Arizona, where he unveiled a customized plan that would provide him-and anyone else-with better health and financial freedom.
Rex proposed a very simple business idea to his closest family and friends. Offer consumable products to the public that are proven to promote lasting wellness and health-and do it in a personal way. Instead of dumping big bucks into traditional advertising, compensate anyone willing to share these products with their family and friends.
Business life is one that will allow time to do only what you love in life. Choose your Forever Living Products International Distributor right now and become partners. For information write an email to yoanhadar@yahoo.com .
Succes !
Cuvinte cheie:
Cosmetica, Intretinere corporala, Machiaj, Hair styling, Nutritie, Detoxifiere, Dieta, Revitalizare, Afectiuni ale organismului uman
Localităţi servite
Romania in all the world !
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • American Express
  American Express
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • PayPal
  PayPal
 • Visa
  Visa
 • Bonuri de vacanţă
  Bonuri de vacanţă
 • Bonuri de masă
  Bonuri de masă
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Forever Living Products International Sibiu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Forever Living Products International Sibiu!

Împărtășește-ți experiența!

Desărcări

Indrumar
Indrumar
PDF din 04.03.2015 - 6014 KB
Descarcă fişier
Manual
Manual
PDF din 04.03.2015 - 5056 KB
Descarcă fişier

Firme similare în apropiere

 1. Strada Hipodromului 31
  550360  Sibiu
 2. Bulevardul G-Ral Vasile Milea 1
  550325  Sibiu
 3. Strada Vasile Aaron 22
  550297  Sibiu
 4. Calea Dumbravii Nr2-4
  550324  Sibiu
 5. Semaforului Nr. 19, Sc.C, parter
  550315  Sibiu
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere