Flaro, Sibiu

Flaro
Str. Raului, Nr. 33, (Sectia I. P. S. )
550109 Sibiu
+40-269-22 00 80
+40-269-22 09 77

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J32/577/2009
Număr de agajați
1
S.I.C
2229 - Fabricarea altor produse din material plastic

Descriere

Flaro, o companie cu orientare internationala, produce articole de inalta calitate si ofera servicii profitabile pentru clienti si parteneri.
Firma este situata in Sibiu, Romania. Paleta de produse cuprinde in principal articole de birotica, produse de mercerie si uz gospodaresc, si componente pentru industria textila si electrotehnica.
Serviciile oferite de Flaro constau in asamblarea de inalta precizie a reperelor injectate si stantate cat si inscriptionarea prin serigrafiere si tampografiere.
Actualmente, Flaro face parte din divizia Q-Power a grupului de firme RTC Holding. Abordand o gama de produse si o problematica complexa, suntem prezenti pe piete extrem de diversificate : papetarie, industrie auto, electrotehnica, mercerie, uz gospodaresc, dar si energie verde.


Cuvinte cheie:
Echipamente, Confectii, Imbracaminte, Distributie, Industriale, Comert cu Amanuntul, Textile, Prelucrare, Web Design, Incaltaminte, Confectii Textile, Papetarie, Unelte, Marochinarie, Cultura Si Arta, Moda, Gravura, Fotocopiere, Plastice, Gospodaresc, Comerciant, Benzi Adezive, Industrie, Magazine de Moda, Magazine de specialitate, Desfacere, Ata, Mercerie, Materiale produse, Comerţ, Industria Textila, Dezvoltare Soft, Industria Electrotehnica, Materiale P, Texile
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Flaro!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook